ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από ενημέρωση που λάβαμε από συμπολίτες μας ,οι οποίοι μας ανέφεραν πως έτυχαν περιστατικού εξαπάτησης των , από άγνωστο άτομο , το οποίο υποδύεται υπάλληλο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας και με την επίδειξη ειδοποίησης που συνέταξε ο ίδιος στο κινητό τηλέφωνο του με απώτερο σκοπό να αποσπάσει χρηματικό ποσό ,προκειμένου να μην γίνει άμεση διακοπή του νερού στο ακίνητό τους , σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα :

1. Ουδέποτε εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας ενημερώνουν τους καταναλωτές της περιοχής μας , μέσω κινητού τηλεφώνου για τυχόν οφειλές προς την επιχείρηση, και την άμεση διακοπή νερού λόγω χρέους .

2. Η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας ενημέρωσε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξάνδρειας , για το περιστατικό παραπλάνησης και εξαπάτησης συνδημοτών μας από άγνωστο προσποιούμενο υπάλληλο της επιχείρησης ,με ενδεχόμενο σκοπό την απόσπαση χρημάτων .

3.Η ΔΕΥΑ Αλ καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να απευθυνθούν αμέσως στη ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας στο τηλ 6979790806 ( Τόκας Σωτήριος Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλ ), καθώς και στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξάνδρειας μόλις αντιληφθούν το οποιοδήποτε περίεργο περιστατικό από αγνώστους.

Για την ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας

Τόκας Σωτήριος
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας